Foie eta muturren hostopila onddoen kremarekin

OSAGAIAK: Lau pertsonarentzat

  • 400g mutur egosi
  • 400g foie
  • 100g onddo
  • azenario 1
  • 2 tipula
  • 50g gurin
  • 2 hostopila xafla

NOLA EGIN:

Onddoen saltsa:

  1. Tipula potxatu ondoren onddoak gehitu eta jarraian haragi salda.
  2. Prest dagoenean, xehatu eta iragazi.

AURKEZPENA:

  1. Lehenengo onddoen krema jarri platerean.
  2. Gainean, mutur gutxi batzuk gehitu (beroak) eta gainetik laberatutako hostopila xafla bat.
  3. Foierekin bete eta beste hostopila xaflarekin itxi.
  4. Platera apainzeko sagar purea eta marrubi purea bi aldeetan ipini.
  5. Jateko prest.

 


IMG_4856Urrestilla bidea – 20730 Azpeitia (Gipuzkoa)

Tel.: 943 81 11 80

Posta-e: info@hotel-larranaga.com

www.hotel-larranaga.com

Partekatu:

Utzi zure Iruzkina