Labeldun txahal – txuleta zatiak foie eta txanpinoiekin

Lau Bideko bigarren platera azoka Herritiken

Osagaiak: 4 pertsonentzat.

• Txuleta: 250 gr

• Txanpiñoiak:100 gr

• Esne-gaina

• Tipula erdi bat

• Foie: 50 gr

• Espinaka: 100 gr

• Patata bat

 Nola egin:

• Txuleta bakoitzetik 3 zati atera, plantxan gorritu, eta gorde.

• Txanpiñoiak tipularekin egosi, xehatu eta esne- gain pixka batekin nahasi.

• Moztu 2 txanpiñoi xerretan, eta plantxan egin.

• Espinakak eta patata egosi ondoren, saltsa egingo dugu.

• Foie-xerrak plantxan egingo ditugu.

 Ilaran, xerretan moztutako txanpiñoiak jarriko ditugu, gainean txanpiñoi-saltsa, gero haragia eta, azkenik, foie-xerra. Albo batean, espinaka saltsa jarriko dugu.

Partekatu:

Utzi zure Iruzkina