OSAGAIAK: Lau pertsonarentzat
- Ahatea
- Perretxikoak
- Foie
- Letxuga
- Tomatea
- Kukulua
- Patata egosia
- Pikilo piperra
- Ozpin-olioa
- Oliba
- Olioa
- Ozpina
- Ardo-ozpina
- Gatza
- Intxaurrak
NOLA EGIN:
- Patata egosia molde batean jarri.
- Letxuga juliana erara moztu eta pataten gainean jarri.
- Jarraian, bi tomate gehitu gainean.
- Berriro beste letxuga geruza bat gehitu eta gainean tiratan moztutako perretxikoa.
- Azkenik, ahate salteatua eta plantxan egindako foie jarri guztiaren gainean.
- Ozpin-olioa gehitu eta jateko prest.
Plaza Nagusia, 5 – 20730 Azpeitia (Gipuzkoa)
Tel.: 943 15 52 20
www.sanagustinkulturgunea.net