Ahate entsalada foiearekin, perretxikoak eta fruitu lehorren ozpinolioarekin

OSAGAIAK: Lau pertsonarentzat

  • Ahatea
  • Perretxikoak
  • Foie
  • Letxuga
  • Tomatea
  • Kukulua
  • Patata egosia
  • Pikilo piperra
  • Ozpin-olioa
  • Oliba
  • Olioa
  • Ozpina
  • Ardo-ozpina
  • Gatza
  • Intxaurrak

NOLA EGIN:

  1. Patata egosia molde batean jarri.
  2. Letxuga juliana erara moztu eta pataten gainean jarri.
  3. Jarraian, bi tomate gehitu gainean.
  4. Berriro beste letxuga geruza bat gehitu eta gainean tiratan moztutako perretxikoa.
  5. Azkenik, ahate salteatua eta plantxan egindako foie jarri guztiaren gainean.
  6. Ozpin-olioa gehitu eta jateko prest.

 

sanagusdef8Plaza Nagusia, 5 – 20730 Azpeitia (Gipuzkoa)

Tel.: 943 15 52 20

www.sanagustinkulturgunea.net

Partekatu:

Utzi zure Iruzkina