Osagaiak: Lau pertsonarentzat
- Alberjinia 1
- 4 tomate
- Piper gorriak 2
- Piper berdeak 4
- Tipula 2
- Baratxuriak 4 hortz
- Kalabazin 1
- Olioa
- Gatza
- Espezieak, nahi era
Nola egin:
- Lehenik tipula eta baratxuria zatikatu eta olioetan jarri, su txikian.
- Ondoren, piper berte eta gorria zati luzeetan ebaki, tipularekin batera oliotan sartzeko.
- Dena poliki-poliki potxatzen den bitartean, alberjinia eta kalabazina zuritu, zatikatu eta guztia nahastu.
- Barazki guztiak potxatzen ari direnean, tomateak hartu eta zati handitan ebaki, beste barazkiekin nahasteko.
- Azkenik, dena bor-borka dugunean, ezkaia (tomillo) edo antzeko espeziaren bat nahas geniezaioke, nahi eran.
Elosiaga auzoa, 353 – 20730 Azpeitia (Gipuzkoa) • Tel.: 943 81 34 42
Posta-e: sagastizahar@hotmail.es