Salmorejoa

Osagaiak: Lau pertsonarentzat

  • 150gr oliba olio birjin
  • 1-2 baratxuri ale
  • 1.000gr tomate heldu
  • Koilarakada bat gatz
  • 150gr ogi zahar (ahal bada mamia)
  • 30gr ozpin

Nola egin:

  1. Baratxuria, tomatea eta gatza irabiagailuarekin birrindu. Ondoren, ogia eta ozpina nahastu eta berriro nahastu irabiagailuarekin.
  2. Nahastu dugun guztiak itxura homogeneoa hartzen duenean, berriro irabiagailuarekin pasatzen hasi eta pixkanaka olioa nahastuz joan.

Aurkezpena:

Atonketarako azpian urdaiazpio takotxoak jarri eta gainetik arrautza puskatua.


ElosiIMG_5380aga auzoa, 353 – 20730 Azpeitia (Gipuzkoa) • Tel.: 943 81 34 42
Posta-e: sagastizahar@hotmail.es

 

Partekatu:

Utzi zure Iruzkina